Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD întrerupe colaborarea cu Societatea „Avram Iancu”
PSD Satu Mare  - Miercuri, 18 Ianuarie 2012

În urma unor grave şi repetate injurii şi calomnii proferate la adresa Partidului Social- Democrat şi a mai multor lideri judeţeni ai acestui partid de către preşedintele Mircea Dobra, în compania de obicei bahică a unor lucrători de poliţie sau din serviciile secrete, Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD întrerupe orice colaborare cu Filiala Satu Mare a Societăţii Cultural –Patriotice  Avram Iancu.

 

Aceasta este „recunoştinţa” exprimată pentru că PSD Satu Mare a sprijinit substanţial această organizaţie, căreia i s-au alocat în ultimii şapte ani în jur de 1,6 miliarde lei vechi cea mai mare sumă alocată unei organizaţii nonguvernamentale româneşti din judeţul nostru , ca urmare a demersurilor şi susţinerii consilierilor judeţeni ai PSD.

 

Nemulţumitului i se ia darul! PSD Satu Mare va relua relaţiile cu Filiala Satu Mare a Societăţii Avram Iancu în cazul în care aceasta îşi va desemna un preşedinte care să aibă o poziţie corectă, civilizată şi echidistantă politic.

 

PSD Satu Mare va susţine în continuare românismul prin sprijinirea tot mai substanţială a bravilor români maramureşeni din Transcarpatia - Ucraina, care trebuie şi merită ajutaţi în vederea prezervării limbii, culturii şi fiinţei naţionale. Trăiască Duhul lui Iancu care nu poate fi confiscat de nimeni !

 

Preşedinte

Senator Valer Marian

1685 vizite
Distribuie pe